Specialdesignade Airpods

Sedan den andra generationens Apple Airpods släpptes på marknaden 2019 har de blivit en given accessoar och statussymbol. Ingen kan ha undgått att lägga märke till de vita hörlurarna utan sladd i folkvimlet, enkla att känna igen på Apples mjukt minimalistiska formspråk och högglansiga yta.

För många är Apple Airpods ultimata och kompletta i sig med den utmärkta designen som ger de rätta konnotationerna till innovativ teknologi och då särskilt till Apples produktuniversum. Men för den som söker något i en mer dämpad färgskala eller med en rolig och annorlunda design finns det många spännande produkter som passar till Airpods. Du kan till exempel köpa ett fodral med en fin design eller beställa färgade Airpods i en kulör som du tycker om. Det går även att specialbeställa fodral med egna fotografier och grafiska element såsom text och loggor.

Designade Airpodfodral

Apple Airpods kommer med ett snyggt laddningsetui där hörlurarna passar in med finess. Fodralet skyddar Airpodsen under transport men kan också ladda hörlurarna om de läggs på en trådlös laddningsplatta. Etuiet är en viktig del av produkten och marknaden för söta, roliga, snygga och speciella Airpod-fodral har exploderat. För den som gillar att formge själv går det att beställa fodral med exempelvis fotografier och text. På så vis kan du själv ge utlopp för din kreativitet och samtidigt hålla ordning på dina Airpods i familjen. Det finns även en mängd fodral i alla möjliga utföranden, ett för varje smak. Det finns söta fodral i silikon med djur och gulliga figurer, fodral i konstläder med alligatortryck, vattentäta fodral med häftig ytfinish och eleganta skal med klassiska mönster i hårdplast.

Airpods med annan färg och finish

Produkter från Apple kommer sällan med någon annan färg än vitt. Och det är en smart designstrategi från Apple eftersom det gör produkterna väldigt enkla att känna igen, en strategi som stärker varumärket. Airpods säljs endast i vit färg, men det finns sätt att få sina Airpods i den färg som man önskar. En del företag har specialiserat sig på att modifiera produkter genom att ge dem en annan finish. På så vis går det att få dem i färger som svart, rosa eller blå. Priset blir högre men för den som älskar Airpods men har svårt att få den vita färgen att smälta in med sin egen stil kan det vara värt det.