Designa en bra företagsfilm

I dagens tekniskt avancerade och visuella värld ska inte potentialen av att designa en bra företagsfilm förbises. Studier visar att film och video i marknadsföringen ökar varumärkesmedvetenheten med drygt 50 procent. En företagsfilm kommer även att öka försäljningen och inspirera till kundlojalitet.

Inte nog med det, en företagsfilm kommer att:

  • Hjälpa dina kunder att förstå dina produkter och tjänster – På några sekunder kan en video demonstrera vad ditt företag erbjuder och lyfta fram fördelarna med denna produkt eller tjänst.
  • Sticka ut från mängden – Konkurrensen är hård och för att etablera dig inom branschen krävs kreativitet.
  • Öka försäljningen markant – Att lägga till en företagsfilm på en målsida kan öka omvandlingsfrekvensen med så mycket som 80 procent, det vill säga webbsidan som användare hamnar på efter att ha klickat på en annons online.

Det råder ingen tvekan om att en väldesignad företagsfilm med högkvalitativa bilder i din nästa marknadsföringsinsats är värd alla pengar. Dock kan det hända att du varken har de tekniska kunskaperna eller den kreativa förmågan att producera en bra företagsfilm. Dessutom kan det vara svårt att hinna med om du ensam sköter den dagliga driften av företaget.

Kontakta branschens ledande producent av företagsfilmer

Om du inte kan producera en företagsfilm själv finns det en enkel och effektiv lösning. Lösningen är att vända dig till den ledande i branschen inom produktion av företagsfilmer och reklamfilmer – Explainer! Explainer jobbar med stora som små företag och organisationer i Sverige och utomlands. Teamet bakom Explainer består av projektledare, art directors, animatörer, copywriters och ljudtekniker som alla ser till att företagsfilmen blir bra. En specialitet hos Explainer är att produktionerna så gott som alltid blir bättre än vad kunderna förväntar sig. Projektledarna lägger nämligen ner sin själ för att produktionerna ska hålla högsta möjliga kvalitet. Det är bara att ta kontakt med någon av deras projektledare för att veta mer och komma igång.